کتابچه راهنمای برنامه نویسی خودکار

بیرتانیپس سایتی مرجع برای معرفی وردپرس و افزونه

کتابچه راهنمای برنامه نویسی خودکار

این راهنما که کاملاً رنگی است ، با تمام چالش های خلاقانه و عملیاتی که با آن روبرو هستید به طراح نور کمک می کند. برد شیلر با ارائه یک پوشش محترمانه و روشن از روند برنامه نویسی وسایل روشنایی خودکار ، شما را از اصول اولیه به مقدمات قبل از تولید می رساند. مفاهیم ، رویه ها و دستورالعمل ها برای اطمینان از تولید موفقیت آمیز و همچنین عیب یابی ، اطلاعات بسیار مورد نیاز در مورد روابط کاری و البته تمام فناوری های سرگرم کننده از جمله نور LED ، شبکه کنسول ، نور دیجیتال و موارد دیگر. فصل آخر تفکر خلاق برخی از سنگین ترین طراحان روشنایی امروز را به نمایش می گذارد ، شامل بوتس آلن ، جیسون بادجر ، مایک بالدساری ، ریچارد بلیوو ، آلن برانتون ، جان برودریک ، دال براون ، مارک باتس ، دیوید چانس ، کریستین چوی ، ویکی Claiborne ،

برنامه نویس شدن و برنامه نویسی صرف نظر از هر موضوعی، مقوله ای است که تا زمانی که علاقه و عشق به آن وجود نداشته باشد کسی وارد آن نمی‌شود. از طرفی دیگر اگر کسی بدون علاقه ی کافی وارد حوزه برنامه نویسی شود، حتما با مشکلات بزرگی مواجه خواهد شد که همه ی آن‌ها دست به دست هم می‌دهند تا پشتکار و تلاش کافی برای پیشرفت در این زمینه را از دست بدهد، در ادامه به معرفی برخی از این مشکلات خواهیم پرداخت:

1. علاقه نداشتن به برنامه نویسی

اولین و بزرگترین اشتباه یک شخص، ورود به حوزه ای است که به آن علاقه ای ندارد. شاید افراد زیادی را دیده باشید که به دلیل موقعیت اجتماعی و یا کسب درآمدی بهتر حوزه ی کاری خود را عوض می‌کنند و از شاخه ای به شاخه ی دیگر می‌پرند. اما اشتباه نکنید، برنامه نویسی مهارتی است که برای یادگیری و تقویت آن نیاز به زمان و پشتکار است که این موارد بدون داشتن علاقه ی کافی برای شما میسر نمی‌شود. همچنین بهتر است به زبان انگلیسی تسلط داشته باشید.

کسی که به برنامه نویسی علاقه مند است هر روز که از خواب بیدار می‌شود تا زمانی که می‌خواهد بخوابد، حتی در زمان خواب هم به برنامه نویسی فکر می‌کند و تمام حواس و تمرکز خود را برای پیدا کردن بهترین راه حل برای برنامه‌های خود جمع می‌کند. شخصی که عاشق برنامه نویس است هر روز که بر سر کار می‌رود آن روز برایش یک روز عالی در بهشت است و نه یک روز عذاب آور که به اجبار به محل کار رفته است. این شخص همیشه به برنامه نویسی در مرحله اول به دید یک تفریح شیرین و لذت بخش نگاه می‌کند تا اینکه صرفا از آن به عنوان شغلی برای کسب درآمد و گذران زندگی یاد کند.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.